nemam pojima, al oni koji su ušli u top 100 su govorili, vidimo se u Varaždniu
angyvz
Naslov: Re: Imate li već favorita?
Postano: 08 ožu 2010, 10:59
Super moderator
Točno i ja sam to čul..sad sam malo ''čačkal'' po htz-ovoj stranici--piše samo da je sutra u Zagrebu--možda da nas iznenade i u Našem ljepom Varaždinu naprave finale!!!!
Sto najboljih samo što nije odabrano, a kojih će 16-ero stati na pozornicu u emisijama uživo, znat će se nakon posljednje audicije, kada će se 100 kandidata morati dokazati još jednom pred žirijem, u Varaždinu. Tko će zasjeniti koga, svi s nestrpljenjem očekuju. - ovo piše na Hzt-ovoj stranici
angyvz
Postano: 08 ožu 2010, 12:15
Super moderator
..znači mogli bi biti fiali--imamo kakve šanse da uđemo tamo i da pričamo s njima ili je ulaz zabranjen svima osm rtl-ove ekipe??
Gledala sam smo "supertalent" - bez ljutnje, ali me Cetinski zna baš onak dignut želudac, ne paše mi taj način zezancije - meni nije smiješan, pa nažalost onda niti ne gledam moguće talente... možda finale i pogledam. Kažete da je u VŽ? Ma to bi bilo baš super! KOnačno da se malo decentraliziramo!
Tina
Postano: 22 ožu 2010, 08:52
Site Admin
da..eto prema najavama na tv, izgleda da je i to u vž već snimljeno..
angyvz
Postano: 22 ožu 2010, 14:39
Super moderator
mislil sam s time reći da kolko je meni poznato (nisam niti gledal RTL-ovu stranicu) nije nikaj bilo objavljeno za varaždin, tj. da ljudi dođu na audiciju..
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.